Ανακοινώθηκαν από τον ΟΑΕΔ τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης σε Βασικές Δεξιότητες Χρήσης ΤΠΕ με χρήση Επιταγών Κατάρτισης (Training Voucher) για το οποίο είχαν υποβληθεί αιτήσεις μέχρι τις 25/5/2012.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εδώ, ή να συμληρώσετε αυτή τη φόρμα και θα σας ενημερώσουμε εμείς.

Η αναζήτηση γίνεται με τον Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (Κ.Α.Υ.Α.Σ.) τον οποίο έχει λάβει η αίτηση κατά την διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής ή εναλλακτικά  και με τον ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ του ΟΑΕΔ.

Όσοι βρίσκεστε στη λίστα των επιλεγέντων, μπορείτε να απευθυνθείτε στις υπηρεσίες (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ από την Δευτέρα 2/7/2012 μέχρι και την Τρίτη 31/7/2012 για να παραλάβετε την επιταγή κατάρτισης.

Ακολούθως επιλέγετε το ΚΕΚ, μέσα από τη λίστα των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα που θα βρείτε εδώ , στο οποιο θα παρακολουθήσετε το πρόγραμμα και υποβαλετε αίτηση συμμετοχής.

Προσοχή! Έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε ελεύθερα το ΚΕΚ στο οποίο θα παρακολουθήσετε το πρόγραμμα, ανεξάρτητα από το σε ποιό ή με τη βοήθεια ποιού υποβάλλατε την αίτηση. 

Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης και τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις Πιστοποίησης, λαμβάνετε το εκπαιδευτικό επίδομα των 500€

Σε περίπτωση που είστε κάτοχοι επιταγής κατάρτισης και επιλέξετε το Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα επικοινωνήστε μαζί μας ή κάντε κλικ εδώ.