Νέα-Δημοσιεύσεις

Poster aei tei tropopoiisi copy for siteΤροποποιήθηκαν από τον ΟΑΕΔ οι όροι υλοποίησης του προγράμματος για ανέργους με τίτλο "Επιταγή Διασύνδεσης με την αγορά εργασίας ανέργων αποφοίτων Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι.".

Σύμφωνα με την τροποποίηση  θεωρούνται επιτυχόντες όλοι οι επιλεγέντες και οι επιλαχόντες που έχουν ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr.

Επίσης τροποποιούνται η διάρκεια και το εκπαιδευτικό επίδομα ως εξής:

  • Διάρκεια 600 ώρες (120 ώρες θεωρία και 480 πρακτική άσκηση).
  • Εκπαιδευτικό επίδομα 2.400€.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος στη διεύθυνση: 

www.voucher.gov.gr

 

voucher AEI 2014Προκηρύχθηκε από τον ΟΑΕΔ το πρόγραμμα για ανέργους με τίτλο "Επιταγή Διασύνδεσης με την αγορά εργασίας ανέργων αποφοίτων Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι.".

Σύμφωνα με την πρόσκληση, που μπορείτε να δείτε εδω http://www.oaed.gr/images/NEA-ANAKOINWSEIS/GR_TYPOU/DECEMBER14/proslh.pdf, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην παραπάνω δράση από 22/12/2014 έως 14/1/2015.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο σχέδιο αναμένεται να ωφεληθούν 7.000 άνεργοι, αποφοίτων Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., ηλικίας μέχρι 29 ετών.

 site article 18-29 tabletΣτις 7 Οκτωβρίου 2014 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τα προγράμματα Επιταγή Εισόδου για νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας (Voucher 25-29 ετών 2014) και Επιταγή εισόδου για νέους από 18 έως 24 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας (Voucher 18-24 ετών 2014) .

Όσοι βρίσκεστε στη λίστα των επιλεγέντων πρέπει μέσα σε διάστημα 2 μηνών να ενεργοποιήσετε την επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας. 

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ενεργοποιήσετε την επιταγή σας είναι:

18-29-apotelesmataΑνακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τα προγράμματα Επιταγή Εισόδου για νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας (Voucher 25-29 ετών 2014) και Επιταγή εισόδου για νέους από 18 έως 24 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας (Voucher 18-24 ετών 2014) στη ιστοσελίδα http://voucher.gov.gr

Οι ενδιαφερόμενοι των Νομών Λάρισας, Φθιώτιδας και Γρεβενών μπορούν επιςης να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Φορέα μας για να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της αίτησής τους, ή να στείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα εξής στοιχεία: 

  • Ονοματεπώνυμο
  • Κωδικός Αριθμός Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (ΚΑΥΑΣ) ή Αρ. Κάρτας Ανεργίας ή Αρ. Δελτίου Ταυτοτητας.
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας

ή να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα :

voucher 29-64 for siteΠροκηρύχθηκε από τον ΟΑΕΔ το πρόγραμμα για ανέργους με τίτλο "Επιταγή κατάρτισης ανέργων σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση".

Σύμφωνα με την πρόσκληση, που μπορείτε να δείτε εδω http://www.oaed.gr/images/NEA-ANAKOINWSEIS/GR_TYPOU/dldia.pdf, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην παραπάνω δράση από 10/10/2014 έως 31/10/2014.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο σχέδιο αναμένεται να ωφεληθούν 16.600 άνεργοι, κυρίως χαμηλών τυπικών προσόντων, ηλικίας από 29 μέχρι 64 ετών, δηλαδή να έχουν γεννηθεί από 01/01/1950 έως και 31/12/1985.

ecoplantaΤο πρόγραμμα “Promoting biological control methods in agriculture through the transfer of innovative tools and skills – ecoplanta”  στοχεύει στη βελτίωση και την αναβάθμιση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων των γεωργών και των αγρεργατών στον τομέα της βιολογικής φυτοπροστασίας.

Περισσότερα...

pools-cxΤο πρόγραμμα  “Producing open online learning systems for Centers of Excellence – POOLS – CX”   στοχεύει στη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού για την εκμάθηση ξένων γλωσσών με τη βοήθεια Η/Υ .  Παράλληλα  θα προωθήσει και θα αξιοποιήσει την CALL (Computer Assisted Language Learning – Εκμάθηση γλώσσας με Η/Υ).

Περισσότερα...

agrotrainΤο πρόγραμμα του έργου Leonardo da Vinci της δράσης “Μεταφορά Καινοτομίας” με τίτλο “Καινοτόμα βιολογική γεωργία μέσω φιλικών προς το χρήστη εργαλείων κατάρτισης (AGROTRAIN)” υλοποιείται από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Plovdiv (Βουλγαρία) και συντονίζεται από την εταιρία ERBIL Ε.Π.Ε. από την Άγκυρα (Τουρκία).

Περισσότερα...

Κύλιση στην Αρχή